TMS Kipper Transport

Het beste pakket voor planning van de kipper transport.

Zowel je planning als je administratie volledig geautomatiseerd. Niet voor niets het meest gebruikt.

Alles in een pakket

Van orderinvoer tot en met de proeffactuur. Ons TMS voor de kippertransport is met recht een compleet pakket. Zelfs het onderling uitwisselen van orders en inhuren van zzp’ers is een fluitje van een cent.

Inzicht in de planning

Maak de planning door het slepen van orders, check de status met locatiegegevens van wagens op de kaart. Verstuur automatisch mail naar de opdrachtgevers, uitvoerders, de asfaltcentrale en ingehuurde transporteurs en houd contact met de chauffeurs via de boardcomputer en app op de tablet & mobiele telefoon.

Inzicht voor de chauffeur

Misschien wel het belangrijkste van een goede planning is inzicht voor de chauffeur. Met koppelingen naar diverse boardcomputers, mail & sms notificaties en een Android/iOS app heeft de chauffeur het inzicht dat hij nodig heeft.

Inzicht voor het management

Met een nauwkeurige projectadministratie, digitale dagstaten en financiƫle overzichten heeft niet alleen het management uitstekend inzicht, ook de administratie wordt volledig ontzorgd door deze automatisering.

Neem direct contact op

Meer weten? Laat je naam en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ons TMS wordt onder andere gebruikt door

ScoreTrace

Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor planning en tracking in de transportsector. Dit doen we onder andere met actieve en passieve RFID techniek. Zo besparen we onze klanten een hoop geld en maken we het leven een stukje aangenamer. Wie wil dat nu niet?

Contact

  • ScoreTrace
  • Antonie van Leeuwenhoekweg 20
  • 2408 AM Alphen aan den Rijn