TMS Planningsoftware

Van orders invoeren tot en met proeffacturen maken: ons TMS voor de kippertransportsector is een slimme oplossing en een compleet pakket. Het maken van de planning, orders invoeren, checken van status- en locatiegegevens: het gaat allemaal eenvoudig en snel met ons TMS voor het kippertransport.

Met ons softwarepakket voor kippertransport krijg je alles in één

Ons TMS biedt elke planner direct inzicht in het transport. De software biedt koppelingen naar diverse boordcomputers en stuurt e-mail- en sms-notificaties. In onze app krijgen alle chauffeurs direct hun taken te zien.

Maak je transporten overzichtelijk voor planners, chauffeurs en uitvoerders

Na het maken van de planning kun je alle betrokkenen informeren. Zo verstuur je een mail naar de chauffeurs, opdrachtgevers, uitvoerders én ingehuurde transporteurs. Intussen houd je contact met de chauffeurs via hun boordcomputer of de ScoreTrace TMS app. Zo blijft iedereen op de hoogte van de voortgang van het transport.

Video title
Video title

Zo werkt onze TMS app

  1. De TMS app vraagt toegang tot je locatie. De GPS gaat enkel aan op het moment dat je de app gebruikt.
  2. Selecteer en log in bij het bedrijf waar je werkt en zie de taken. Zo vind je de laad en los taken per order.
  3. Geef naast het laden en lossen ook andere werkzaamheden aan in de app. Indien nodig wordt de begeleidingsbrief automatisch voor je aangemaakt.
  4. Start en stop je werkdag met de TMS app.

Specialisten voor de kippertransport

Als softwareontwikkelaar is ScoreTrace gespecialiseerd in planningsoftware voor de kippertransport. Wij zijn marktleider met onze doordachte oplossing. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem direct contact op

Meer weten? Laat je naam, telefoonnummer en /of e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij graag meer controle krijgen over jouw kippertransport en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden rondom onze slimme oplossing hiervoor? Dan vertellen we je uiteraard graag meer over ons TMS. Vul ons contactformulier in of bel ons direct +31(0) 172 43 63 73!

Ons TMS wordt onder andere gebruikt door

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en slimme TMS applicatie? Neem contact op! Bel naar +31(0) 172 43 63 73, stuur een e-mail naar info@scoretrace.com, of vul ons contactformulier in!