FormKlub

Ga met ScoreTrace op weg naar efficiënter werken en kostenbesparingen. Werk jij nog steeds met papieren begeleidingsbrieven voor jouw transporten? Stap dan snel over op FormKlub, ons digitale administratiepakket voor de transportsector dat jou inzicht geeft in digitaal rijden. Met FormKlub regel je de hele administratie van digitaal rijden en heb je geen gedoe meer met papieren begeleidingsbrieven.

Je administratie wordt makkelijker dan ooit

Begeleidingsbrieven moet je vijf jaar bewaren. Bij papieren begeleidingsbrieven leidt dit tot kasten vol mappen met papieren. Maar als je digitaal werkt, dan hoeft er niets meer op papier gearchiveerd te worden binnen jouw eigen organisatie. Dit levert een aanzienlijke besparing op aan papierkosten en opslagruimte. Daarnaast zijn de gegevens veel sneller en efficiënter terug te vinden.

Volledige integratie in ScoreTrace TMS

Het Transport Management Systeem (TMS) van ScoreTrace werkt naadloos samen met FormKlub. Zo heb je een totaaloplossing voor jouw kippertransport in de vorm van een compleet, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en efficiënt pakket. In FormKlub kun je bijvoorbeeld begeleidingsbrieven automatisch aanmaken en doorsturen naar de chauffeur. ScoreTrace TMS is de marktleider voor de kippertransport en biedt hiervoor uitgebreide mogelijkheden.

Video title

Altijd overzicht houden met een handige app

Met FormKlub kun je de begeleidingsbrief inzien op tablet of telefoon. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

FormKlub maakt de administratie van je planning van transport makkelijk, overzichtelijk en efficiënt

Kies je voor FormKlub voor je complete administratie van digitaal rijden, dan heeft dat de volgende voordelen:

  • Altijd en overal inzicht in begeleidingsbrieven.
  • Volledig geïntegreerd met ons TMS.
  • Efficiënt: geen papieren rompslomp meer.
  • Kostenbesparing door minder papier- en archiefkosten.

Neem direct contact op

Meer weten? Laat je naam en e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FormKlub voor jouw transporten? Neem contact op! Vul ons contactformulier in of bel ons direct +31(0) 172 43 63 73!

 

FormKlub wordt o.a. gebruikt door