FormKlub

Als jij nog met papieren begeleidingsbrieven voor jouw transporten werkt, dan biedt FormKlub een uitkomst. ScoreTrace uit Alphen aan den Rijn helpt je graag op weg naar efficiënter werken en kostenbesparingen: stap over op FormKlub, ons digitale administratiepakket voor de transportsector die jou inzicht geeft in digitaal rijden. Met FormKlub regel je de hele administratie van digitaal rijden en heb je geen geknoei met papieren begeleidingsbrieven meer.

Home » FormKlub

FormKlub regelt de hele administratie van digitaal rijden.

FormKlub volledig geïntegreerd in TMS

Het Transport Management Systeem (TMS) van ScoreTrace zorgt voor een volledige integratie met FormKlub. Zo heb je een totaaloplossing voor al jouw transporten in de vorm van een compleet, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en efficiënt pakket. In FormKlub (in het TMS) kun je bijvoorbeeld begeleidingsbrieven automatisch aanmaken en doorsturen naar de chauffeur. Ons TMS is marktleider op het gebied van planning voor kippertransport en biedt hiervoor dan ook uitgebreide mogelijkheden.

Digitale begeleidingsbrieven archiveren

Begeleidingsbrieven moet je vijf jaar bewaren. Bij papieren begeleidingsbrieven leidt dit tot kasten vol mappen met papieren. Werk je met digitale begeleidingsbrieven, dan hoeft er niets meer op papier gearchiveerd te worden binnen jouw eigen organisatie. Dit levert een aanzienlijke besparing op aan papierkosten en opslagruimte.

Op boordcomputers en app

De begeleidingsbrief kun je met FormKlub inzien op een boordcomputer, tablet of telefoon en in de app. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Werk je al met boordcomputers? Dan is het goed om te weten dat boordcomputers en apps van de volgende leveranciers op dit moment door FormKlub wordt ondersteund voor digitaal rijden:

  • ScoreTrace,
  • Trimble,
  • Groeneveld,
  • LogiAPP en
  • Data2Track

De hoeveelheid leveranciers groeit iedere dag!

Slimme oplossingen voor de planning van transport

Kies je voor FormKlub voor je complete administratie van digitaal rijden, dan kun je altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Altijd en overal inzicht in begeleidingsbrieven.
  • Volledig geïntegreerd met ons TMS.
  • Efficiënt: geen papieren rompslomp meer.
  • Kostenbesparing door minder papier- en archiefkosten.

Verzeker je bedrijf van gemak door over te stappen naar het gebruik van een slimme oplossing voor transport en planning.

Neem contact met ons op voor digitaal rijden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal rijden via FormKlub voor jouw transporten? Wil je ook profiteren van de voordelen van FormKlub? Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over! Bel naar +31(0) 172 43 63 73 of vul ons contactformulier in! Onze specialisten weten precies hoe FormKlub jou kan helpen met digitaal rijden.

Anderen bekeken ook:

Begeleidingsbrieven Utrecht| Digitale begeleidingsbrieven Den Bosch| Digitale begeleidingsbrieven Groningen

FormKlub wordt o.a. gebruikt door

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FormKlub voor jouw transporten? Neem contact op! Bel naar +31(0) 172 43 63 73, stuur een e-mail naar info@scoretrace.com, of vul ons contactformulier in!

Anderen bekeken ook:

Software planning transportsector| Digitale begeleidingsbrieven Den Bosch| Digitale begeleidingsbrieven Groningen

ScoreTrace

Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor planning in kippertransport. Zo besparen we onze klanten een hoop geld en maken we het leven een stukje aangenamer. Wie wil dat nu niet?

Contact