Over ScoreTrace

ScoreTrace is in 2011 opgericht vanuit de gedachte dat er in de markt van Kippertransport een grote behoefte bestond om de planning en de administratie te stroomlijnen. Vanuit hun ervaring in de logistieke informatietechnologie zijn de oprichters van ScoreTrace aan de slag gegaan om een eerste versie van het pakket te realiseren. Daarbij keken ze naar bestaande producten, de wensen van de markt en hun kennis van architectuur van logistieke systemen. Om met die kennis hun producten te ontwikkelen: TMS en FormKlub.

Plannings- en administratiesoftware voor kippertransport sinds 2011

Onze speciaal voor de markt van kippertransport ontwikkelde producten TMS en FormKlub beantwoordden sinds 2011 blijkbaar aan een bestaande vraag in de markt, waardoor ons klantenbestand snel kon groeien. De voordelen en het gemak van het werken met onze software zorgden ervoor dat steeds meer transportbedrijven met onze producten aan de slag gingen. En zo werd ScoreTrace een bekende naam én een grote speler in de markt van de plannings- en administratiesoftware voor kippertransport.

Op dit moment gebruiken meer dan 60 bedrijven de software van ScoreTrace. Maar we zitten niet stil. Ons team van ontwikkelaars streeft er doorlopend naar om onze producten te verbeteren en mee te laten bewegen met de wensen en eisen van de markt. Daarvoor blijft ScoreTrace luisteren naar de klantwensen en de regelgeving in een snel veranderende markt. Zodat onze producten ook in de toekomst voorzien in de behoefte van onze klanten: duidelijke planning en overzichtelijke administratie van kippertransport.