Digitale begeleidingsbrief Rotterdam

Ben je werkzaam op het gebied van kippertransport in Rotterdam of omgeving, en ben je op zoek naar het beste pakket voor planning van jouw transporten? Wij hebben dé oplossing voor de verplichte begeleidingsbrief voor je.

✓Marktleider in TMS

✓Handige transportapplicatie

✓Digitalisering van begeleidingsbrieven

Alles in één pakket

Maak de planning snel en eenvoudig door het slepen van orders en het checken van de status en locatiegegevens van wagens op de virtuele kaart. Verstuur automatisch e-mailberichten naar je opdrachtgevers, uitvoerders, de asfaltcentrale en ingehuurde transporteurs en hou contact met de chauffeurs via de boordcomputer en app op je telefoon, tablet of ander device.

Vragen over onze pakketten?

Inzicht voor de chauffeur en het management

Een onmisbaar onderdeel van een planningspakket is inzichtelijkheid voor planners en chauffeurs, maar ook voor het management. Met koppelingen naar boordcomputers, e-mail, sms-notificaties en een Android/iOS app biedt ons TMS alle medewerkers het inzicht dat ze nodig hebben. De nauwkeurige projectadministratie, digitale dagstaten en financiële overzichten geven niet alleen het management direct helder inzicht, ook de administratie wordt veel inzichtelijker door TMS Kipper Transport.

Wat wij doen

Of je nu werkt in het kippertransport in Rotterdam of een andere plaats, een efficiënte en duidelijke planning is essentieel. ScoreTrace is marktleider in planningssoftware voor kippertransport. Dat is natuurlijk niet zomaar, TMS Kipper Transport biedt een totaaloplossing voor kippertransport in Rotterdam en vele andere plaatsen, met onder andere een overzichtelijk dashboard met alle beschikbare informatie en efficiënte communicatie.

Neem contact op

Ben je werkzaam op het gebied van kippertransport in Rotterdam of omgeving, en ben je op zoek naar het beste pakket voor planning van jouw transporten? Neem contact op! Bel naar +31(0) 172 43 63 73, stuur een e-mail naar info@scoretrace.com, of vul ons contactformulier in!