Track and trace software voor kippertransport

Werk jij in de sector kippertransport en wil je het liefst elk moment van de dag weten waar je assets zijn? Dat is logisch. Van waardevolle goederen is het altijd goed om te weten waar ze zijn. Daarvoor hebben wij Track & Trace ontwikkeld, een track and trace software-oplossing voor de sector kippertransport met vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

✓Marktleider in TMS

✓Handige transportapplicatie

✓Digitalisering van begeleidingsbrieven

Gebaseerd op RFID-technologie

Hoe werkt Track & Trace? Aan de basis van onze track and trace software voor de kippertransport sector staat RFID, oftewel Radio Frequency Identification. Deze techniek houdt kort samengevat in dat belangrijke data wordt opgeslagen op een sticker (een RFID-tag of -label genoemd) waar een minuscule chip in zit. Met behulp van passieve en actieve chips wordt van iedere asset de historie bijgehouden. Zelfs onderweg, met de Track & Trace vrachtwagen module.

Vragen over onze track and trace software?

De vele toepassingen van Track & Trace

Met ScoreTrace Track & Trace haal je een totaaloplossing in huis met vrijwel eindeloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het tracken en tracen van:

  • Emballage
  • Verpakkingen
  • Waardevolle goederen
  • Gereedschappen
  • Apparatuur
  • Containers

Ook voor onderweg

Track and trace kun je ook op een vrachtwagen toepassen. In de track and trace software voor de kippertransport sector van ScoreTrace zit namelijk ook een vrachtwagen module. Deze kun je meerdere locaties en ook onderweg te gebruiken. Je kunt zowel verpakkingen als inhoud van verpakkingen traceren met behulp van barcode en zowel, passieve als actieve RFID technologieën.

Wie zijn wij

ScoreTrace ontwikkelt slimme oplossingen voor de transportsector. We begonnen met kippertransport planning software. Daarin is ScoreTrace met TMS Kipper Transport nu marktleider en inmiddels zijn we uitgebreid naar de luchtvaartsector, maar we richten ons op alle vormen van goederentransport, waar onder track and trace software voor elke soort vrachtwagen.

Rapportage: overzicht en historie

Op elk gewenst moment een compleet overzicht krijgen van jouw assets? Dat lukt eenvoudig en snel met de uitgebreide mogelijkheden voor het genereren van management overzichten. Krijg nieuwe inzichten zoals ‘welk type waar’, ‘waar hoeveel’ en ‘hoelang gemiddeld’, direct opvraagbaar per locatie, eigenaar of opdrachtgever.

 

Neem contact op

Ben je werkzaam op het gebied van kippertransport en ben je op zoek naar de beste track and trace software voor kippertransport? Neem contact op! Bel naar +31(0) 172 43 63 73, stuur een e-mail naar info@scoretrace.com, of vul ons contactformulier in!

 

Anderen bekeken ook:

Slimme oplossing planning transport| Digitale begeleidingsbrieven Den Bosch| Digitale begeleidingsbrieven Groningen