logo buko transport

Wouter Langendijk, Algemeen Directeur BUKO Transport

Wouter Langendijk is Algemeen Directeur van BUKO Transport uit Beverwijk.  BUKO is bezig met de implementatie van de ScoreTrace producten TMS en FormKlub. Het transportbedrijf is van plan om 1 april over te gaan op het nieuwe systeem om hun administratie te moderniseren.

“BUKO Transport is een fusie tussen twee ondernemingen: BUKO Transport en BUKO Autokraantransport. Bij zo’n samenvoeging hoort ook het stroomlijnen van onze informatieverwerking: van de orderinvoer en -verwerking, de planning, administratie tot de verloning. Omdat ScoreTrace dé naam is op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor het vastleggen van informatie in de transportsector, hebben we contact met ze opgenomen. En zo is het project gestart. We zullen de producten van ScoreTrace onder meer gebruiken voor planning en administratie van de kippertransporten en van de autokranen.

Om de pakketten goed geïmplementeerd te krijgen is een goede communicatie tussen ons en ScoreTrace essentieel. Er werken daar echt actieve ontwikkelaars die steeds bereid zijn om goed naar onze wensen of suggesties te luisteren. Die suggesties worden enthousiast opgepikt en geïmplementeerd. Daar profiteren zowel wij, de sector als ScoreTrace van.

ScoreTrace wordt meer en meer de standaard in de branche

Doordat ScoreTrace zo’n ‘household name’ is en in de sector steeds meer gebruikt wordt, is het uitwisselen van informatie met klanten of leveranciers echt een verademing; het gaat allemaal veel efficiënter. We kunnen onderling makkelijk orders sturen en ontvangen, we hebben over en weer real-time inzicht in de wagens, de ritten, de vracht. Door diverse koppelingen met weegbruggen van klanten en leveranciers komen ook deze weeggegevens direct in het systeem binnen. Dat alles maakt het werken een stuk makkelijker en inzichtelijker. Wij zien ernaar uit om 1 april te starten…”