Wijnand Vink – eigenaar Bodemweter

Wijnand Vink is eigenaar van het bedrijf BODEMWETER. Vanuit zijn expertise runt hij dit advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van grondverzet en bagger. En voor dit soort transporten zijn altijd begeleidingsbrieven nodig.

“Ik kwam al snel terecht bij ScoreTrace. Na een vergelijking met andere aanbieders bleken zij voor mij gewoon het beste aanbod te hebben. Van tevoren had ik bedacht waaraan de software moest voldoen. Daarbij kwam ScoreTrace dus als beste uit de bus. Met hun product FormKlub hebben zij de perfecte oplossing in handen om de administratie van  de begeleidingsbrieven helemaal te digitaliseren en te automatiseren.”

ScoreTrace denkt met je mee

“Het is fijn om klant te zijn bij een partij die niet enorm groot is. Daardoor is het contact dat ik heb met de mensen van ScoreTrace makkelijk en toegankelijk. Ik ken de mensen achter ScoreTrace, en zij mij. Als ik gebruikerservaringen met ze deel, dan doen ze er ook wat mee. En als ik een vraag heb, kan ik die altijd stellen. Ik krijg dan binnen no-time een antwoord waar ik ook echt wat aan heb. ScoreTrace denkt met je mee. Daar heb ik wat aan”