Monika Bialas, werkvoorbereider, BAM

Monika Bialas is werkvoorbereider bij de BAM en key-user in de regio West-Nederland. Sinds een jaar werkt zij naar volle tevredenheid met FormKlub van ScoreTrace voor de planning en administratie van vrachtbewegingen.

Er is geen plan(eet) B, dus maak het digitaal voor onze planeet en uw administratie.

“Ongeveer een jaar geleden zijn wij overgestapt naar FormKlub van ScoreTrace. Het pakket dat we daarvoor gebruikten werkte gewoon niet lekker; er ging te vaak wat mis, of we raakten bestanden kwijt. Dat konden wij als organisatie niet gebruiken.”

“In de markt is ScoreTrace een bekende naam, en dus zochten we contact. Zij namen ons mee in de ontwikkelfase van het pakket zodat het voor ons mooi op maat gesneden werd. Zo konden we meedenken over de functionaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de naamgeving in het programma. Wij gebruiken namelijk onze eigen termen, en dat konden we mooi aanpassen. Maar we werden ook betrokken bij het uiterlijk van de app, de visuele herkenbaarheid. Door op die manier, samen, het product te ontwikkelen is het perfect toegesneden op onze organisatie…”

“Wij zijn erg blij met FormKlub; het doet wat het moet doen, we raken niets meer kwijt en het voelt ‘eigen’. Voor mijn werk is dat essentieel.”