Mark van Beek, directeur Mark van Beek Transport

Mark van Beek is directeur van Mark van Beek Transport in Sprang-Capelle. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten transport waarbij GWW en dus kippertransport een belangrijk onderdeel is. Sinds kort werkt het bedrijf met ScoreTrace TMS.

“Wij zijn pas sinds kort begonnen met de implementatie van TMS. Ik moet zeggen: dat is wel even wennen. Tot nu toe deed ik alle administratie met Excel, en daar was ik nou net heel erg handig in geworden. TMS is ontzettend uitgebreid, en we zijn bezig het te leren kennen. Ik denk dat we op dit moment nog maar 10% van de mogelijkheden benutten.

We hebben voor ScoreTrace gekozen omdat iedereen in de branche ermee werkt. Dat maakt het voor ons – en onze chauffeurs – een stuk makkelijker om te werken. We werkten tot nu toe nog met handgeschreven dagstaten – dat is dus binnenkort helemaal verleden tijd. Alles in één systeem heeft zoveel voordelen. Alleen, zoals ik al zei: het is wel even wennen.

Als ik ScoreTrace bel met vragen, nemen ze altijd rustig de tijd

Bij ScoreTrace kan ik altijd terecht voor vragen. Ze nemen altijd de telefoon op – en anders bel ik John gewoon – en dan nemen ze rustig de tijd om te luisteren en me te helpen. Zo ging ook ons eerste gesprek: op een zaterdag belde ik John en op dinsdag zat hij al hier aan tafel om naar me te luisteren.

Onze chauffeurs kenden het systeem al via andere transporteurs. Voor hen is het echt een uitkomst om alles op de juiste manier en makkelijk geadministreerd te krijgen. En voor ons ook, als we eenmaal helemaal over zijn gestapt. Ja, ik ben er echt van overtuigd dat TMS gaat werken voor ons”