Jopie van den Akker, mede-eigenaar HTO&HOB

Jopie van den Akker is, samen met haar twee broers, eigenaar van het Hillegomse Transport Onderneming en Overslag Bedrijf HTO & HOB. Daarnaast doet zij de planning én de administratie. Het bedrijf heeft veel activiteiten in transport en overslag. Voor hun activiteiten gebruiken ze TMS van Scoretrace.

“Rond 2015 moesten we onze administratie moderniseren. Onze boekhouder was al eerder gestopt. En al onze administratie stond op één computer, in een offline-pakket waarvan de support was stopgezet. Maar ook door persoonlijke omstandigheden zochten we naar een moderner systeem dat vanaf elke plek toegankelijk was. Zodat ik, bijvoorbeeld, gewoon van huis uit de planning en de administratie kan doen. ScoreTrace had die oplossing.”

Het persoonlijk contact met de mensen bij ScoreTrace is echt heel prettig

“We hadden al gehoord van grote bedrijven die met ScoreTrace werken en dat wilden wij ook wel. Het fijne van ScoreTrace is, dat je niet in één keer een enorme investering hoeft te doen. Je betaalt gewoon per maand voor het gebruik ervan. Maar ook het persoonlijk contact met de mensen bij ScoreTrace is echt heel prettig; ze zijn altijd bereid om je te woord te staan, met je mee te denken als je vragen hebt. ”

“Onze administratie is sinds we het TMS van ScoreTrace gebruiken echt een stuk overzichtelijker geworden. Voor mij, maar ook voor de mensen op de wagen. En wil ik aan het eind van de dag even een dagrapport uitdraaien? Dat zit er gewoon in. ”