Gilbert Kraakman – Manager wegtransport Spaansen Grondstoffen en Logistiek BV

Gilbert Kraakman is Manager wegtransport bij Spaansen Grondstoffen en Logistiek BV.  Spaansen is een familiebedrijf dat zijn bedrijfsprocessen in hoge mate geautomatiseerd heeft. Zij gebruiken zowel TMS als FormKlub van ScoreTrace.

“Eind 2017 besloten we dat ons huidige automatiseringssysteem gemoderniseerd moest worden. Tot die tijd hielden we veel van onze administratie van transport bij in Excelsheets. Dat was erg tijdrovend. Dus gingen we ons oriënteren op de markt. Daar kwamen we snel de naam ScoreTrace tegen. We hebben nog wel naar andere aanbieders gekeken, maar ScoreTrace kwam er gewoon als beste aanbieder uit.

Uiteindelijk heeft ScoreTrace een paar van onze ideeën in hun software verwerkt; dat maakt het voor ons een stuk makkelijker

ScoreTrace denkt echt met ons mee. Ze snappen ons bedrijfsproces en staan open voor suggesties voor verbeteringen van de software. Een aantal van onze suggesties zijn ook verwerkt in hun product; dat maakt dat TMS nóg beter in onze organisatie past.

Het contact is erg makkelijk en direct. De supportdesk staat altijd voor ons klaar, zoekt actief naar oplossingen, en doet dat goed en snel. De software van ScoreTrace past goed in onze organisatie.”