Mike Spaansen, eigenaar Mike Spaansen Transport

Mike Spaansen is eigenaar van Mike Spaansen Transport. Sinds de start van het bedrijf in 2022 gebruikt Mike de software van ScoreTrace.  Dat maakt de planning en administratie van hun kippertransporten een stuk makkelijker.

“Sinds de oprichting van dit bedrijf werken we met software van ScoreTrace: TMS. Wij rijden inmiddels met 7 wagens onze kippertransporten. Met TMS plannen en administreren we die transporten. Door TMS te gebruiken is dat allemaal een stuk makkelijker.

Je ziet dat ScoreTrace bij steeds meer bedrijven in de branche wordt gebruikt. Het wordt meer en meer de standaard. Dat is echt handig: we kunnen makkelijk opdrachten heen- en weer sturen en alles komt in alle administraties terecht. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Dus ja: daar ben ik erg blij mee.

‘ScoreTrace is altijd bereid iets extra’s voor ons te doen’

Als ik iets bedenk waarvan ik denk: dát zou handig zijn, kan ik dat altijd aan John van ScoreTrace voorleggen. Die luistert écht. Er verandert veel in de markt en dan moet je logistieke software daar wel in mee kunnen. Dus blijven we in contact met ScoreTrace. Die zijn altijd bereid om iets voor ons te doen – zeker weten.”