Ed Vrijbloed, Directeur Vrijbloed Transport

Ed Vrijbloed is de directeur van Vrijbloed Transport, van een transportbedrijf met meer dan 170 werknemers. Sinds juni 2023 is het transportbedrijf uit Haarlem bezig zijn systemen over te zetten naar de producten van ScoreTrace. Vrijbloed gebruikt zowel ScoreTrace TMS als FormKlub voor zowel de administratie, urenregistratie als voor digitale begeleidingsbrieven.

“Als een jaar of drie geleden zijn we in gesprek geraakt met ScoreTrace voor een modernisering van onze administratie van de bedrijfsvoering. Je ziet daarin toch dat persoonlijk contact belangrijk is in je keuze voor leverancier. We hebben meer partijen gesproken, maar John is gewoon een aardige vent die naar je luistert – dat persoonlijke contact is toch waardevol.”

ScoreTrace luistert goed naar onze wensen

“We zijn er zeker nog niet. In overleg met ScoreTrace proberen we het pakket en onze bedrijfsprocessen beter op elkaar aan te laten sluiten. Dat is een doorlopend proces en daar leren we allebei van. We zijn er dus nog niet, maar we kómen er wel….”

Gilbert Kraakman – Manager wegtransport Spaansen Grondstoffen en Logistiek BV

Gilbert Kraakman is Manager wegtransport bij Spaansen Grondstoffen en Logistiek BV.  Spaansen is een familiebedrijf dat zijn bedrijfsprocessen in hoge mate geautomatiseerd heeft. Zij gebruiken zowel TMS als FormKlub van ScoreTrace.

“Eind 2017 besloten we dat ons huidige automatiseringssysteem gemoderniseerd moest worden. Tot die tijd hielden we veel van onze administratie van transport bij in Excelsheets. Dat was erg tijdrovend. Dus gingen we ons oriënteren op de markt. Daar kwamen we snel de naam ScoreTrace tegen. We hebben nog wel naar andere aanbieders gekeken, maar ScoreTrace kwam er gewoon als beste aanbieder uit.

Uiteindelijk heeft ScoreTrace een paar van onze ideeën in hun software verwerkt; dat maakt het voor ons een stuk makkelijker

ScoreTrace denkt echt met ons mee. Ze snappen ons bedrijfsproces en staan open voor suggesties voor verbeteringen van de software. Een aantal van onze suggesties zijn ook verwerkt in hun product; dat maakt dat TMS nóg beter in onze organisatie past.

Het contact is erg makkelijk en direct. De supportdesk staat altijd voor ons klaar, zoekt actief naar oplossingen, en doet dat goed en snel. De software van ScoreTrace past goed in onze organisatie.”

Wijnand Vink – eigenaar Bodemweter

Wijnand Vink is eigenaar van het bedrijf BODEMWETER. Vanuit zijn expertise runt hij dit advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van grondverzet en bagger. En voor dit soort transporten zijn altijd begeleidingsbrieven nodig.

“Ik kwam al snel terecht bij ScoreTrace. Na een vergelijking met andere aanbieders bleken zij voor mij gewoon het beste aanbod te hebben. Van tevoren had ik bedacht waaraan de software moest voldoen. Daarbij kwam ScoreTrace dus als beste uit de bus. Met hun product FormKlub hebben zij de perfecte oplossing in handen om de administratie van  de begeleidingsbrieven helemaal te digitaliseren en te automatiseren.”

ScoreTrace denkt met je mee

“Het is fijn om klant te zijn bij een partij die niet enorm groot is. Daardoor is het contact dat ik heb met de mensen van ScoreTrace makkelijk en toegankelijk. Ik ken de mensen achter ScoreTrace, en zij mij. Als ik gebruikerservaringen met ze deel, dan doen ze er ook wat mee. En als ik een vraag heb, kan ik die altijd stellen. Ik krijg dan binnen no-time een antwoord waar ik ook echt wat aan heb. ScoreTrace denkt met je mee. Daar heb ik wat aan”

Jopie van den Akker, mede-eigenaar HTO&HOB

Jopie van den Akker is, samen met haar twee broers, eigenaar van het Hillegomse Transport Onderneming en Overslag Bedrijf HTO & HOB. Daarnaast doet zij de planning én de administratie. Het bedrijf heeft veel activiteiten in transport en overslag. Voor hun activiteiten gebruiken ze TMS van Scoretrace.

“Rond 2015 moesten we onze administratie moderniseren. Onze boekhouder was al eerder gestopt. En al onze administratie stond op één computer, in een offline-pakket waarvan de support was stopgezet. Maar ook door persoonlijke omstandigheden zochten we naar een moderner systeem dat vanaf elke plek toegankelijk was. Zodat ik, bijvoorbeeld, gewoon van huis uit de planning en de administratie kan doen. ScoreTrace had die oplossing.”

Het persoonlijk contact met de mensen bij ScoreTrace is echt heel prettig

“We hadden al gehoord van grote bedrijven die met ScoreTrace werken en dat wilden wij ook wel. Het fijne van ScoreTrace is, dat je niet in één keer een enorme investering hoeft te doen. Je betaalt gewoon per maand voor het gebruik ervan. Maar ook het persoonlijk contact met de mensen bij ScoreTrace is echt heel prettig; ze zijn altijd bereid om je te woord te staan, met je mee te denken als je vragen hebt. ”

“Onze administratie is sinds we het TMS van ScoreTrace gebruiken echt een stuk overzichtelijker geworden. Voor mij, maar ook voor de mensen op de wagen. En wil ik aan het eind van de dag even een dagrapport uitdraaien? Dat zit er gewoon in. ”

Monika Bialas, werkvoorbereider, BAM

Monika Bialas is werkvoorbereider bij de BAM en key-user in de regio West-Nederland. Sinds een jaar werkt zij naar volle tevredenheid met FormKlub van ScoreTrace voor de planning en administratie van vrachtbewegingen.

Er is geen plan(eet) B, dus maak het digitaal voor onze planeet en uw administratie.

“Ongeveer een jaar geleden zijn wij overgestapt naar FormKlub van ScoreTrace. Het pakket dat we daarvoor gebruikten werkte gewoon niet lekker; er ging te vaak wat mis, of we raakten bestanden kwijt. Dat konden wij als organisatie niet gebruiken.”

“In de markt is ScoreTrace een bekende naam, en dus zochten we contact. Zij namen ons mee in de ontwikkelfase van het pakket zodat het voor ons mooi op maat gesneden werd. Zo konden we meedenken over de functionaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de naamgeving in het programma. Wij gebruiken namelijk onze eigen termen, en dat konden we mooi aanpassen. Maar we werden ook betrokken bij het uiterlijk van de app, de visuele herkenbaarheid. Door op die manier, samen, het product te ontwikkelen is het perfect toegesneden op onze organisatie…”

“Wij zijn erg blij met FormKlub; het doet wat het moet doen, we raken niets meer kwijt en het voelt ‘eigen’. Voor mijn werk is dat essentieel.”