Begeleidingsbrief voor afvalstoffen

Een begeleidingsbrief voor afvalstoffen heb je vrijwel altijd nodig voor het transport van afval. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor het digitaliseren van begeleidingsbrieven voor afvalstoffen van jouw bedrijf? Of werk je al met digitale begeleidingsbrieven en wil je dit verbeteren? Neem dan contact op met ScoreTrace. We vertellen je graag meer over onze digitale oplossingen.

Home » Begeleidingsbrief afvalstoffen

✓Marktleider in TMS

✓Handige transportapplicatie

✓Digitalisering van begeleidingsbrieven

Afvalstoffen niet zomaar transporteren

Afvalstoffen mag je niet zomaar transporteren of in ontvangst nemen. De partij die het afval wil laten transporteren moet een begeleidingsbrief aan de vervoerder verstrekken. Een begeleidingsbrief voor afvalstoffen moet je minimaal vijf jaar bewaren. Veel bedrijven werken nog met papieren begeleidingsbrieven, maar digitale begeleidingsbrieven zijn in opkomst.

Vragen over afvalstoffen?

De verplichte onderdelen van de begeleidingsbrief

Op een begeleidingsbrief voor afvalstoffen vind je naast informatie over de opdrachtgever (vaak de ontdoener genoemd) ook informatie over de transporteur en de ontvanger. Daarnaast bevat de begeleidingsbrief voor afvalstoffen ook informatie over het afval zelf en over de verwerking ervan. Een begeleidingsbrief bevat minimaal de volgende gegevens:

  • De naam van de transporteur.
  • De ontdoener van het afval: de vestiging van het bedrijf of de instelling die het afval wil laten afvoeren.
  • De ontvanger van het afval.
  • Informatie over het afval zelf. Wat is het precies?
  • informatie over de verwerking van het afval.

We helpen je graag met jouw begeleidingsbrieven voor afvalstoffen

Zoek jij een betrouwbare en deskundige partner voor het digitaliseren van begeleidingsbrieven voor afvalstoffen of andere begeleidingsbrieven? Of werk je al met digitale begeleidingsbrieven en wil je dit verbeteren? Neem contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met je. ScoreTrace is gespecialiseerd in slimme en kostenbesparende oplossingen voor de transportsector.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die je helpt met een slimme oplossing voor de begeleidingsbrief bij het transport van afvalstoffen? Neem contact op! Bel naar +31(0) 172 43 63 73, stuur een e-mail naar info@scoretrace.com, of vul ons contactformulier in!

Anderen bekeken ook:

Formklub | Begeleidingsbrief Amsterdam | Losgestort begeleidingsbrief

 

 

ScoreTrace

Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor planning in kippertransport. Zo besparen we onze klanten een hoop geld en maken we het leven een stukje aangenamer. Wie wil dat nu niet?

Contact

  • ScoreTrace
  • Antonie van Leeuwenhoekweg 20
  • 2408 AM Alphen aan den Rijn