Begeleidingsbrief afvalstoffen

Een begeleidingsbrief voor afvalstoffen heb je vrijwel altijd nodig voor het transport van afval. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor het digitaliseren van begeleidingsbrieven voor afvalstoffen van jouw bedrijf? Of werk je al met digitale begeleidingsbrieven en wil je dit verbeteren? Neem dan contact op met ScoreTrace. We vertellen je graag meer over onze digitale oplossingen.

✓ Marktleider in TMS

✓ Handige transportapplicatie

✓ Digitalisering van begeleidingsbrieven

De verplichte onderdelen van de begeleidingsbrief

Op een begeleidingsbrief voor afvalstoffen vind je naast informatie over de opdrachtgever (vaak de ontdoener genoemd) ook informatie over de transporteur en de ontvanger. Daarnaast bevat de begeleidingsbrief voor afvalstoffen ook informatie over het afval zelf en over de verwerking ervan. Een begeleidingsbrief bevat minimaal de volgende gegevens:

  • De naam van de transporteur.
  • De ontdoener van het afval: de vestiging van het bedrijf of de instelling die het afval wil laten afvoeren.
  • De ontvanger van het afval.
  • Informatie over het afval zelf. Wat is het precies?
  • informatie over de verwerking van het afval.

We helpen je graag met jouw begeleidingsbrieven voor afvalstoffen

Zoek jij een betrouwbare en deskundige partner voor het digitaliseren van begeleidingsbrieven voor afvalstoffen of andere begeleidingsbrieven? Of werk je al met digitale begeleidingsbrieven en wil je dit verbeteren? Neem contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met je. ScoreTrace is gespecialiseerd in slimme en kostenbesparende oplossingen voor de transportsector.

Vragen over afvalstoffen?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die je helpt met een slimme oplossing voor de begeleidingsbrief bij het transport van afvalstoffen? Neem contact op!

Neem contact op       Bel naar 0 172 43 63 73