TMS Kipper Transport

FormKlub

Wat verstaan wij onder een slimme oplossing voor de planning van transport per vrachtwagen?

ScoreTrace ontwikkelt slimme oplossingen voor het traceren en vastleggen van informatie in de transportsector. We begonnen met een Transport Management Systeem (TMS) voor kippertransport. Daarin is ScoreTrace nu marktleider in digitaal rijden. De mogelijkheden zijn echter eindeloos: we richten ons op een slimme oplossing voor elke vorm van planning en transport van goederen (losse bulk), zoals per vrachtwagen.

Marktleider in planningssoftware voor kippertransport

Ons TMS is marktleider in de planning van kippertransport. Dat is natuurlijk niet zomaar, met ons TMS heb heb je als planner een slimme oplossing voor de administratie en planning van transport per vrachtwagen, in de vorm van een overzichtelijk dashboard met alle beschikbare informatie. Met onze applicatie communiceer je makkelijk en snel met je chauffeurs via de boordcomputer of app.

Regel je complete administratie met FormKlub

Met onze applicatie FormKlub regel je de hele administratie van digitaal rijden, dus je hebt geen geknoei meer met papieren begeleidingsbrieven. Een slimme oplossing voor de planning van transport, bijvoorbeeld van een vrachtwagen (waar een begeleidingsbriefnodig is), hoe doen we dat? Dat leggen we je persoonlijk graag uit.

Wij werken onder andere voor

ScoreTrace

We develop smart solutions for planning and tracking in the transport sector. We do this with active and passive RFID technology. This way we save our customers a lot of money and make life a bit more pleasant. Who does not want that?

 

Contact

  • Scoretrace
  • Antonie van Leeuwenhoekweg 20
  • 2408 AM Alphen aan den Rijn